inchide
Acasa Companie Cine suntem

Cine suntem

... o scurta descriere a firmei noastre

Suntem producatori de containere metalice. Printre putinii producatori romani. Seriosi, priceputi, cu experienta si in masura sa dam forma oricarui produs de care aveti nevoie. Indiferent de dimensiune sau design. Iar daca ceea ce va doriti inca nu exista, il putem crea noi pentru dumneavoastra. Avem deopotriva tehnologia, kow-how-ul si resursa umana necesare pentru asta.

Seriozitatea ne recomanda, profesionalismul ne duce vestea. Iar asta inca din 2004, an in care am pornit la drum cu un mic atelier de productie si patru angajati. Am crescut insa rapid, dezvoltandu-ne tehnologic, calitativ si cantitativ. In doar doi ani, am trecut de la simpla asamblare a containerelor, la productia lor 100% in-house, confectionandu-le de la zero, de la prelucrarea integrala a materiei prime si pana la punerea in functiune a instalatiilor electrice si sanitare.

Astazi, echipa noastra inglobeaza peste 20 de ingineri, maistri, proiectanti, sudori, vopsitori, tamplari si specialisti in montaj. Toti calificati si cu experienta pe aria lor profesionala. Astazi, avem deja un portofoliu de peste 500 clienti si suntem in masura sa preluam si sa livram cu succes comenzi tot mai ample, variate si atipice.
Iar istoria noastra se scrie in continuare, cu fiecare noua zi si cu fiecare noua provocare. Va invitam sa faceti parte din ea!